Rietdekbedrijf Hadderingh

hadderingh_subpage_hadderingh

Oog voor detail

Het verschil ziet u terug hoe het riet is gelegd en door de details. Een afvoer voor ontluchting of een dakraam wordt altijd mooi strak verwerkt en is een plezier om naar te kijken.

Aangesloten bij de Vakfederatie

Wij zijn lid van de Vakfederatie voor Rietdekkers en dus in het bezit van een vakdiploma. Deze brancheorganisatie behartigt de belangen van de rietdekkersbedrijven en heeft eisen gesteld waar een dak aan moet voldoen.

Vakmanschap

Het rietdekken is pure vakmanschap en wordt nog altijd met de handen uitgevoerd. Natuurlijk hebben we wel de beste materialen en werken wij zo veilig en snel al het kan.

All-round

U kunt ook bij ons terecht voor speciale all-round projecten. Daarom worden wij regelmatig door organisaties als het Drents Landschap verkozen.

Servicegericht

Naast de kopernok zijn er verschillende koperproducten voor het rieten dak, zoals schoorsteenkappen, vorsten voor onder de dakkapel en producten voor de waterafvoer.

rietdekbedrijf-hadderingh-logo-schuinVerder kunnen wij het volgende voor u doen

  • U adviseren en in overleg gaan met uw architect.
  • De bouwvergunning aanvragen.
  • Navraag doen over subsidiemogelijkheden.

Informatie of vrijblijvende offerte

Neem voor een goed advies, meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

reCAPTCHA is required.

UA-53950177-1