Novariet, het nieuwe riet

hadderingh_subpage_novariet

Een natuurlijke uitstraling

Novariet wordt ook het wel het nieuwe riet genoemd. Het heeft de natuurlijke uitstraling van echt riet, maar het is van kunststof. En was dat in het verleden of bij andere merken altijd duidelijk te zien, bij Novariet dus niet. Het heeft namelijk dezelfde kleur en uitstraling en het werkt ook met echte stengels en is daardoor niet van natuurriet te onderscheiden. Daarom heeft Rietdekbedrijf Klaas Hadderingh ook Novariet in haar assortiment opgenomen.

Heel wat voordelen met Novariet

Novariet heeft ten opzichte van natuurriet een aantal voordelen. Door de kunststof toepassing geeft Novariet altijd een constante kwaliteit, het is onbrandbaar riet en dus heeft u te maken met een lagere verzekeringspremie en wij hebben ook nog eens veel minder materiaal nodig en dus is het financieel voordeliger. Ook kan Novariet ook op daken verwerkt worden die niet genoeg hellend zijn. Bovendien is Novariet onderhoudsarm en duurzaam.

Officieel Novariet dekker

Je moet wel een echte rietdekker zijn om Novariet te verwerken op het dak. Daarom heeft Klaas Hadderingh na het volgen van de cursussen, het officiële certificaat in huis.

rietdekbedrijf hadderingh novariet 02

Natuurlijke kleurverloop

Lijkt dat wel echt? Novariet onderscheidt zich door de unieke kleurstelling van de kunststof. Het geeft een warme nostalgische uitstraling van het dak.

rietdekbedrijf hadderingh novariet 03

En het onderhoud?

Omdat er geen groei van mos, algen of schimmels mogelijk is, behoudt Novariet ook de vorm en de dikte van het dak en verkrijgt u zo een constante isolatiewaarde.

rietdekbedrijf hadderingh novariet 01

Promotievideo Novariet

Even op een rijtje

  • Novariet is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie
  • Onbrandbaar, dus lage verzekeringspremie
  • Minder materiaal, dus financieel voordeliger
  • Geen schimmelvorming door algen en mos
  • Geen onderhoudskosten
  • Rietdekbedrijf Klaas Hadderingh is officieel gecertificeerd

Informatie of vrijblijvende offerte

Neem voor een goed advies, meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

reCAPTCHA is required.

UA-53950177-1